FANTASTISK NYHED

Tim Vladimir medvirker i Bag for en Sag

Hos Bag for en Sag er vi begejstrede over, at Timm Vladimir og Timm Vladimir Køkken bakker op om Bag for en Sag. Timm får en synlig rolle i projektet, ligesom Bag for en Sag får mulighed for at benytte de flotte faciliteter i Timm Vladimir Køkken.

 

For Timm er det et helt naturligt samarbejde:

 

”Jeg brænder jo selv for bagning og madlavning. Og når jeg og min virksomhed kan kombinere det med at hjælpe katastroferamte børn via Røde Kors, samtidig med at vi medvirker til at give børnene interessen for bagning, så kan det ikke blive meget bedre”, fortæller Timm.

 

Timm bliver også vært i finalerne i BØRNENES BAGE BATTLE 2020, som er Bag for en Sag’s nye bage konkurrence for skoler og børneinstitutioner i hele Danmark. Finaler afvikles i Timm Vladimirs Køkken i henholdsvis Aarhus og København. Dommerne er Rosa og Tobias fra bagedysten.

 

Man kan deltage i konkurrencen, hvis man er tilmeldt Bag for en Sag.      Læs mere og tilmeld jer Bag for en Sag og bage konkurrencen her på vores hjemmeside.

BAKING NEWS PÅ BAG FOR EN SAG

Bag for en Sag støttede de første 15 år BørneTelefonen. Vi er stolte af, at vi i fremtiden skal bage til fordel for organisationen Børn, Unge & Sorg.

 

Siden starten i 2005 har Bag for en Sag skabt engagement og bageglæde i hele Danmark. I de første 15 år har vi sammen med jer støttet og samlet penge ind til BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Og vi har gjort en enorm forskel for dem. Fra i år har vi valgt at støtte en anden vigtig organisation, nemlig Børn, Unge & Sorg. Ingen børn og unge må nemlig stå alene med deres sorg.

 

I oktober 2020 bager hele Danmark for børn og unge, der oplever det værst tænkelige: En mor, far, søster eller bror, der bliver alvorligt syg eller dør. Børn, Unge & Sorg er en helt fantastisk organisation der giver gratis hjælp til børn og unge, så de ikke får livet ødelagt af sorg.

 

Bag For En Sag – og giv håbet tilbage til børn og unge, når sygdom og sorg sætter livet i stå, før det rigtig er gået i gang.

Bag for en Sag nu også i boligselskaberne. Der skal bages på tværs af etniske, sociale og kulturelle skel.

Bag for en Sag vil i fremtiden også finde sted i en lang række af landets boligselskaber. Der findes i Danmark i alt 500 boligselskaber der tilsammen huser 1. mio. beboere.

 

Nu skal Bag for en Sag nemlig også bredes ud til landets boligselskaber, hvor det skal skabe gode stunder, gode historier og sammenhold. Samt naturligvis øge støtten og kendskabet til Bag for en Sag. Tanken er at involvere beboerne, både børn og voksne. Men også invitere omverdenen med indenfor. Bagning er hyggeligt og rart, og giver sammenhold, nærvær og hyggelige stunder. Projektet på Vestsjælland var premieren og startskuddet på en mangeårig landsdækkende indsats i boligselskaberne i hele Danmark. Og det vakte stor begejstring hos deltagerne.

 

Stor begejstring hos boligselskaberne.

”Det er en oplagt mulighed for boligselskaberne at være med til en anderledes aktivitet, der giver god mening. Bagning giver jo fæl-lesskab og hyggelige stunder for både børn og voksne, oven i købet i en rigtig god sags tjeneste. Samtidig er det en god platform for at møde en masse fantastiske familier ude i boligafdelingerne”, siger Marie Kirk Hansen, boligsocial koordinator på Vestsjælland.