Fremgangsmåde
Smuldr gæren i en skål. Tilsæt mælk, olie, salt og rørsukker, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt ægget.
Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et viskestykke i 30-45 minutter.
Pil og hak løget, og steg løg og hvidløg i margarinen, til løget bliver blødt. Tilsæt spinat. Lad fyldet køle af.
Læg dejen på et melet underlag, og ælt den smidig. Rul dejen ud til et rektangel på 35 x 50 cm. Fordel løg/spinatblandingen over dejen, og drys med ost. Rul dejen sammen.
Skær rullen i 3-4 cm brede stykker, og læg dem i forme. Lad stykkerne hæve under et viskestykke i 40 minutter.
Suppeboller bages nederst i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter. Lad bollerne køle af på en rist. Serveres nybagte til f.eks. "Aigo-boulido".
Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.
Bagetip
Bliver dine boller hurtigt tørre? Pensl dem med lidt mælk eller vand og sæt dem ind i en varm ovn et kort øjeblik. De kommer til at smage som nybagte.