Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Sigt mel, kanel, natron og bagepulver og bland det med sukker, salt, mandler og chokolade i en skål, og lav et hul i midten.
I en anden skål blandes vanillearoma, æg, olie, kærnemælk og revet æble, som hældes i melblandingen. Vend dejen sammen og stop akkurat når dejen er ensartet. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i 18-20 minutter.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Creamcheese frosting: Pisk flormelis, smør, ost og vanillearoma sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Tilsæt grøn konditorfarve og pisk til farven er jævn. Hvis frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.
Tip: Som alternativ til frosting smager disse kager skønt med en glasur af flormelis og appelsinsaft.