Fremgangsmåde
Smelt margarine, og tilsæt mælk.Varm op til kogepunktet
Pisk æg og sukker let. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i æggemassen skiftevis med mælkeblandingen. Hæld dejen i papirforme eller i en muffinform, og bag midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter
Lad kagerne køle af. Skær et låg af hver muffin, og del låget i to.Læg husblas i blød i rigeligt vand
Bland kaffefløde, æg og Flor Tropical i en kasserolle, og varm op, til det bliver cremet. Tag husblassen op af vandet, og rør den i den varme creme
Tilsæt citronsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend den i den afkølede creme.Læg fromage på hver muffin med en ske. Sæt de to dele af låget i som vinger.
Bland Flor med chokolade- og jordbærsmag med lidt vand, og pynt kagerne med øjne og næb
Stil dem i køleskabet, indtil de skal på bordet.