Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt vandet og pisk godt. Vend sigtet mel og hjortetaksalt/bagepulver i æggemassen og fordel dejen i en smurt, meldrysset springform.
Bag bunden i 25-30 minutter.
Lad bundene køle helt af i springformen på en bagerist.
Flæk bunden i tre. Marker med en kniv 2 riller hele vejen i siden på bunden, hvor den skal deles. Tag et langt stykke kraftig sytråd/kinesertråd og læg det rundt i den forskårne rille. Kryds tråden foran og træk så enderne væk fra hinanden så tråden skærer bunden igennem.
KageMousse: Tilbered begge kagemousse-varianter hver for sig ved at blande brevenes indhold med mælken (bemærk: 2 dl mælk til jordbær og 2½ mælk til vanille). Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.
Rens jordbærrene og skær dem i mindre stykker.
Læg lagkagen sammen ved at fordele jordbær og kagemousse med jordbærsmag på de to nederste lag.
Fordel Kagemoussen med vanillesmag i to skåle og farv med henholdsvis grøn og blå konditorfarve.
Overtræk toppen og 1/3 del ned langs siden af lagkagen med den blå vanillemousse.
Kom den grønne kagemousse i en sprøjtepose og sprøjt langs siden af kagen.
Dekorer med Cupcake Daisies og tegn stilke med grøn dekorationsglasur.
Tip: Lagkagebunde kan købes færdig. Læg lagkagen sammen dagen inden servering, men dekorer kagen lige inden servering, da Cupcake Daisies bliver fugtige og bløde, hvis de sidder på lagkagen i længere tid.