Tilberedning:
Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør æggene i et af gangen og rør mindst 1-2 min. for hvert æg, så dejen bliver let og luftig.
Sigt vaniljesukker, hvedemel samt bagepulver i dejen og rør det sammen.
Sæt to muffinforme ind i hinanden, pres siderne lidt ud og fyld dem med dej. Kom resten af dejen i en smurt springform.
Bag muffinen i 20-25 minutter, og springformen 40-45 minutter.
Afkøl kagerne på bagerist.
Krop; glasur: Rør flormelis sammen med rød konditorfarve og lidt vand til en passende konsistens og overtræk kagen i springformen. Lav prikker med piratos og ben med lakridssnøre.
Hoved: Pil kagen ud af muffinformene og skær en tynd skive af kanten så den ikke er helt rund. Smelt overtrækschokoladen og kom den over kagen. Sæt den fast til kroppen. Lav øjne med chokoladeknapper og dekorationsglasur samt mund med dekorationsglasur.