Der skal smæk på piskeriset og fart på kagerullen, når Bag for en Sag i samarbejde med Børneavisen og Børn, Unge & Sorg udskriver den helt nye bagekonkurrence, Børnenes Bage Battle 2020.

Det er en sjov og uformel konkurrence, og det er let at deltage. Alle skoler og institutioner der deltager i Bag for en Sag kan deltage. (Hvis du er i tvivl, om din skole eller institution er tilmeldt Bag for en Sag, er du altid velkommen til at kontakte os).

Hvad er formålet med Børnenes Bage Battle og Bag for en Sag?

At hjælpe andre børn der har det svært.
At dyrke fællesskabet og det at gøre en forskel sammen.
At lære om bagning, råvarer og køkkenværktøjer.
At opleve madglæde, kreativitet og hygiejne i køkkenet – og hvor vigtigt det er.

Dommerne:

De søde og dygtige dommere er Tobias Hamann og Rosa Kildahl. Både Tobias og Rosa er kendt fra TV og elsket af børn og voksne for deres store passion for at bage.

Hvad går konkurrencen ud på?....Hvad skal vi bage?

Ideen er ganske enkel. I skal bage sammen i skolen eller børneinstitutionen, og når i har bagt, tager i et billede af kagen, svarer på nedestående spørgsmål og sender begge dele til os

Alle indsendte fotos og opskrifter vises på Bag for en Sag’s hjemmeside. Vore dommere Rosa og Tobias udvælger de flotteste/sjoveste/særligeste kager som præmieres. Vinderne kommer til Børnenes Bage Battle Bagedyst 2020 med Tobias og Rosa som dommere!

Herunder kan i se, hvad det er, i skal bage, afhængig af om i er børneinstitution eller skole.

Børneinstitutioner (ca. 3-6 år)

Yndlingskagen

Børnene og pædagogerne skal sammen udnævne en yndlingskage, og så skal I bage den sammen. Valget af kagen samt opskriften, er fuldstændigt op til jer.

Svar på følgende spørgsmål: hvad var det sværeste/sjoveste, da I lavede kagen?

Skolerne (ca. 6-15 år)

Lagkage

I skal bage en lagkage med minimum to lag. Valget af kagen samt opskriften, er fuldstændigt op til jer.

Svar på følgende spørgsmål: hvad var det sværeste/sjoveste, da I lavede kagen?

Konkurrencen løber hele september:

Man kan bage og indsende foto og opskrifter i hele konkurrenceperioden fra d. 1. september til den 30. september.

Når konkurrencen starter d. 1. september finder du vejledningen og formularen til hvorledes du lægger jeres ”bagværk” ind på vores hjemmeside. Det er let – og du finder det hele her på bagforensag.dk

Finalen optages som en rigtig bagedyst i Timm Vladimir Køkken.

Vi har sat alle sejl til, for at skabe en sjov konkurrence. Der er mange præmier undervejs, og der er diplom til alle deltagere.

Hovedpræmien er at deltage i de afsluttende Børnenes Bage Battle-finaler som optages som en rigtig bagedyst og vises efterfølgende på både Børneavisens og Bag for en Sags hjemmesider. Vært er Timm Vladimir og dommerne er Rosa og Tobias. Alle tre kendt fra den rigtige bagedyst. Børneavisen er vært ved finalerne i henholdsvis Aarhus og København, som foregår i Timm Vladimir Køkken.