FANTASTISK NYHED

BAKING NEWS PÅ BAG FOR EN SAG

Bag for en Sag støttede de første 15 år BørneTelefonen. Vi er stolte af, at vi i fremtiden skal bage til fordel for organisationen Børn, Unge & Sorg.

 

Siden starten i 2005 har Bag for en Sag skabt engagement og bageglæde i hele Danmark. I de første 15 år har vi sammen med jer støttet og samlet penge ind til BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Og vi har gjort en enorm forskel for dem. Fra i år har vi valgt at støtte en anden vigtig organisation, nemlig Børn, Unge & Sorg. Ingen børn og unge må nemlig stå alene med deres sorg.

 

I oktober 2020 bager hele Danmark for børn og unge, der oplever det værst tænkelige: En mor, far, søster eller bror, der bliver alvorligt syg eller dør. Børn, Unge & Sorg er en helt fantastisk organisation der giver gratis hjælp til børn og unge, så de ikke får livet ødelagt af sorg.

 

Bag For En Sag – og giv håbet tilbage til børn og unge, når sygdom og sorg sætter livet i stå, før det rigtig er gået i gang.

Derfor støtter vi Børn, Unge & Sorg.

Hør Ida’s historie

Hør Felix’ historie

Miliena’s historie

Ingen børn og unge må stå alene med deres sorg

  • Børn, Unge & Sorg giver gratis hjælp til børn og unge, der oplever at en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør.
  • Børn, Unge & Sorg arbejder for at alle sorgramte børn og unge i Danmark har adgang til den hjælp de har brug for.
  • Børn, Unge & Sorg er de eneste i Danmark, der giver gratis og specialiseret hjælp til sorgramte børn og unge.
  • Børn, Unge & Sorg er et sikkerhedsnet under børn og unge, der oplever, at det værst tænkelige sker: en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør. 
  • 75.000 børn og unge (under 19 år) oplever i løbet af et år at en forælder eller søskende er alvorligt syg.
  • 16.000 børn og unge (under 19 år) har på et tidspunkt mistet en forælder og 6.500 børn og unge har på et tidspunkt mistet en søskende.