OM BAG FOR EN SAG

Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til katastroferamte børn. I mange år gik pengene gået til Børnetelefonen hos Børns Vilkår. Nu har vi startet et samarbejde med Legeheltene hos Børneulykkesfonden.

 

Hvorfor skal vi bage?
Bag for en Sag handler om at hjælpe børn og unge, der har det svært. De penge, som I tjener på salg af bagværk, går nemlig til arbejdet med katastroferamte børn. Deltager I som skole eller daginstitution, kan I også bruge Bag for en Sag til at sætte fokus på den gode sag, på det hyggelige samvær ved bagning, råvarerne og give børnene færdigheder i køkkenet.

 

Hvornår skal vi bage?
Bag for en Sag finder sted torsdag d. 12. oktober 2022. Hvis det passer jer bedre at bage en anden dag, er I også meget velkomne til det. I bestemmer selv, om I vil bruge et par timer, en dag eller flere uger på projektet.

 

Hvordan skal vi sælge bagværket?
Det er helt op til jer, hvordan I vil lave jeres arrangement. I kan fx sælge bagværket til familie og venner fra boder, afholde en café eller sælge bagværket i jeres nærområde.

 

Hvem kan deltage?
Bag for en Sag er for børn, unge og voksne i skoler, SFO´er, daginstitutioner, foreninger, kollegier, virksomheder og familier – kort sagt alle med adgang til et fælleskøkken. Derudover henvender Bag for en Sag sig også til familie og venner, for projektet afhænger af, at der er købere til bagværket.

 

Det kan betale sig!
Siden starten i 2005 har børn i hele landet bagt og støttet udsattee børn. Bag for en Sag har indsamlet ca. 24. mio. og de penge har gjort en meget stor forskel for de udsatte børn. Dernæst har Bag for en Skat skabt kendskab til de organisationer vi har støttet, således at både børn har vidst hvor de kunne få hjælp og støtte når de har haft det svært.

 

Sådan gør I med pengene, når bagedagen er overstået
I og jeres ”kunder” kan betale for bagværket direkte til Børneulykkesfondens MobilePay nr. 305433. Hvis I gerne vil undgå kontanter – og hvis de skriver jeres ID-nummer på overførslen, så tæller det med i jeres samlede beløb! Husk derfor at skrive jeres ID-nummer på prisskilte og andet salgsmateriale, så de nemt kan se det. I kan også sætte penge ind på Børneulykkesfondens bankkonto. Det er reg.nr. 3237-3237064003

FANTASTISK NYHED:

Bag for en Sag nu også i boligselskaberne. Der skal bages på tværs af etniske, sociale og kulturelle skel.

Bag for en Sag vil i fremtiden også finde sted i en lang række af landets boligselskaber. Der findes i Danmark i alt 500 boligselskaber der tilsammen huser 1. mio. beboere.

Læs mere her