Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Græskartærte

Ingredienser
4 1/4 dl hvedemel
1/2 tsk salt
1 tsk rørsukker
100 g kokospasta
1 æg
2 spsk æblecidereddike
3-4 spsk koldt vand
smør eller margarine til formen

Fyld
400 g græskarkød i tern
2 1/2 dl fløde
1 3/4 dl rørsukker
3 æg
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær

Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Smør en tærteform ca. 26 cm i diameter.

Læg græskarkødet i en kasserolle sammen med 1 dl vand, og lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter. Hæld det i en si, og lad det dryppe godt af.

Blend eller mos græskarkødet. Bland de øvrige ingredienser i.

Rul dejen ud mellem plastfilm. Læg dejen i tærteformen, og tryk den godt ned. Skær kanten til, så den bliver jævn. Prik dejen med en gaffel.

Hæld fyldet i, og bag tærten midt i ovnen ved 200° C i ca. 1 time.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.