Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Saftig chokoladekage

Ingredienser
175 g smeltet smør
½ dl kakao
4 æg
200 g Mørk Muscovado eller
almindelig sukker
½ dl mælk
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Smovs
2 poser chokonøddeblanding
100 g hakket mørk chokolade

Pynt og Servering
1 pose mandelflager
1 tube dessertsovs - Chokolade

Smovse-kagen bages sådan her
Rør kakao i det varme smeltede smør og lad det køle lidt af.

Pisk æg og sukker luftigt og skummende.

Rør mælk, hvedemel og bagepulver i dejen.

Tilsæt smeltet smør og bland hurtigt. Rør til sidst chokoladekage- blandingen i dejen, og kom den i en smurt bradepande.

Drys med mandelflager og bag kagen ca. 30 min. ved 175° C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Hæld chokoladesauce over den varme kage, drys med mandler og lad den køle af inden servering.

Servér eventuelt med ekstra chokoladesauce eller is.