Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Jungle Chokoladekage

Ingredienser
250 g smør
2 spsk. kakao
250 g sukker
3 æg str. m/l
1,5 dl mælk
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ps chokonøddeblanding

Pynt
flormelis
Evt. grøn frugtfarve
Junglekrymmel
Jungledekorations-figurer

Det er ikke spor farligt. Prøv selv!
Smelt smørret i en gryde ved svag varme sammen med kakao. Pisk æg og sukker luftigt med en el-pisker.

Tilsæt mælk og rør hvedemel og bagepulver i dejen. Til sidst røres chokoladekage nøddeblanding og let afkølet smør i dejen.

Kom dejen i en smurt bradepande (den passer til en lille bradepande) – der bliver ca. 20 stk. Bag kagen ca. 25 min. ved 175° C. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagen er bagt. Så længe, der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Lad kagen køle helt af. Imens kan du blande flormelis til glasur, brug eventuelt grøn frugtfarve; overtræk kagen og dekorer med Junglekrymmel og Jungledekorationsfigurer.