Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Mandelmarengs med friske bær

Ingredienser:
6 æggehvider
200 g sukker
2 spsk. Maizena Majsstivelse
200 g fint blendede mandler

Fyld:
250 ml OMA til piskning og mad 26%
500 g friske bær

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne faste og tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Fortsæt til det er blankt og stift. Pisk nu majsstivelsen i æggehvideblandingen sammen med mandlerne.

Beklæd en bageplade med bagepapir og kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt nogle tætte runde spiraler (ca. 8-10 cm i diameter). Sprøjt ringe rundt om spiralerne så der dannes reder. Bag rederne i ca. 40-50 min. ved 140°C.

Pisk OMA Vanilje creme til en let skum. Fordel det i rederne. Pynt med masser af friske bær.