Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Blåbær muffins

Ingredienser:
3 æg
275 g rørsukker
Korn fra 1 vaniljestang
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1/2 dl OMA Flydende
2 dl mælk
ca. 200 g friske blåbær

Fremgangsmåde

Ca. 12 stk.

Tænd for ovnen og sæt temperaturen på 190°.

Pisk æg med sukker til det er hvidt. Tilsæt vaniljekorn. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen sammen med OMA Flydende og mælk.

Vend de friske blåbær i og fordel dejen i ca. 12 papir muffin forme. De skal kun fyldes halvt op, da de hæver op i ovnen. Resultatet bliver bedst, når du sætter formene i en muffin bradepande med huller, der passer til papirformene. 

Bag dem ca. 20 minutter ved 190°.