Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Rudolf med den røde tud

Ingredienser:
200 g marcipan
½ tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
100 g nougat
100 g mørk chokolade

Pynt:
Dr. Oetker Farvet dekorationsglasur
Mandelsplitter
Dr. Oetker Blandede cocktailbær

Bland marcipanen med brunkagekrydderi. Del marcipan og nougat i 15-20 lige store stykker. Ælt herefter marcipan- og nougatstykker sammen og tril dem til en kugle. 

Smelt chokoladen over et vandbad og vend kuglerne heri.

Sæt et cocktailbær på som næse inden chokoladen størkner.

Efter chokoladen er størknet tegnes øjne og mund med dekorationsglasuren.

Brug mandelsplitter som gevir. Sæt konfekten til afkøling i køleskab – mindst 2 timer inden servering.

Opbevares køligt i en kagedåse.