Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Pebermyntepastiller

Ingredienser:
1 bæger pasteuriserede æggehvider
2½ tsk. Dr. Oetker Pebermyntearoma
400 g flormelis
Dr. Oetker Konditorfarve

Pynt:
100 g chokolade

Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen i en skål. Tilsæt flormelis lidt ad gangen og rør til massen er fast og klistret. 

Ælt konditorfarve i massen – brug eventuelt plastikhandsker. Det kan være nødvendigt at tilsætte ekstra flormelis, hvis massen bliver for våd. Massen skal deles op i portioner, hvis der skal laves pastiller i forskellige farver.

Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade, så der kommer en fordybning i midten.

Smelt chokoladen over et vandbad. Kom choko­lade i fordybningen i pastillen med en teske eller en pose, hvori der er klippet et lille hul.

Opbevar pebermyntepastillerne i en kagedåse, og læg bagepapir imellem lagene, da farvede pastiller ellers kan smitte af på hinanden.