Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Müslikugler

Ingredienser:
200 g müsli (uden banan, da store stykker i müslien gør det svært at forme kuglerne)
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 dl flormelis
50 g smør
Overtræk og pynt
150 g mørk chokolde
Dr. Oetker krymmel

Bland müsli, romaroma, flormelis og smør i en skal. Tril 20-25 kugler af müsliblandingen og sæt dem på et stykke bagepapir.

Overtræk: Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og vend trøffelkuglerne heri.

Placer kuglerne på et stykke bagepapir og drys med krymmel inden chokoladen størkner. 

Sæt konfekten til afkøling i køleskab – mindst 2 timer inden servering.

Opbevar müslikuglerne i en tætlukket beholder i køleskabet.