Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Krydderkage med æbler & dadler

Ingredienser:
250 g smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
2½ dl mælk
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt bagepulver
1 stort æble
100 g saftige dadler uden sten
50 g Dr. Oetker Valnødder

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme. 

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk.

Skær æblet i små tern, og hak dadlerne og valnødder groft. Rør herefter æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform.

 

Bag kagen midt i ovnen ved 175° C i 1-1¼ time.

 

Lad kagen køle helt af inden servering. Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage.