Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Mandelmasseforme fyldt med nougat og nøddekaramel

Ingredienser:

150 g søde mandler
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Fyld
100 g blød nougat

Karamel
200 g nødder efter eget valg
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade

Skold, smut og mal mandlerne. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide til en fast dej. Tryk dejen ud i små folieforme, som sættes på en bageplade.

Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 12 minutter. Skær imens nougaten i lige så mange stykker, som der er forme. Læg et stykke nougat i hver form, lige efter at formene er taget ud af ovnen.

Bland fløde, sirup og sukker i en gryde, og varm blandingen op, indtil den er fast. Omrør af og til. Bland nødderne i karamellen, og fordel derefter nøddekaramellen i formene. Opbevares køligt.