Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Glutenfri kokosrulle

Ingredienser:

3 æg
2 dl sukker
1 spsk. vaniljesukker
3 dl kokosmel
3/4 dl kartoffelmel
1 1/2 tsk. bagepulver

Til kagen:
1 dl kokosmel
1/2 dl sukker

Fyld:
100 g smør eller margarine
1 dl Lyst Muscovadorørsukker eller brun farin
2 spsk. vaniljesukker

Pisk æg og de to sukkerarter, til det er let og luftigt. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Hæld dejen ud i en bradepande med smurt bagepapir. Bages midt i ovnen ved 250° i ca. 5 minutter. Strø kokosmel og sukker på kagen, inden den sættes på et stykke bagepapir. Bland ingredienserne til fyldet, og fordel det over kagen. Rul sammen fra langsiden. Opbevares i køleskab.