Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Edderkoppe cupcakes

Ingredienser
2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Ægte Bourbon vanillesukker
3 spsk. kakao
¼ tsk. salt
2 dl mælk
1 dl olie (smagsneutral, f.eks. solsikkeolie)
Dr. Oetker Muffinforme

Topping & pynt
100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Ægte Bourbon vanillesukker
100 g flormelis
Dr. Oetker Jungle krymmel
Lakrids snørebånd
Dr. Oetker Farvet dekorationsglasur

Pisk æg og sukker luftigt. Bland sigtet mel, bagepulver, vanillesukker, kakao og salt i en skål. Rør melblandingen skiftevis med olien i æggemassen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene

Bag kagerne ved 200˚ C traditionel varme i 18-20 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Topping: Smelt chokoladen over vandbad. Pisk sigtet flormelis og vanillesukker med flødeost. Tilsæt den smeltede chokolade og piske ved høj hastighed til cremen er let og luftig.

Fordel creamcheese toppingen på de afkølede muffins. Dekorer med med sort junglekrymmel, lakridssnøre og dekorationsglasur.