Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Minilagkager

Ingredienser:
3 æg (M/L)
125 g sukker
125 g hvedemel
1/2 tsk Dr. Oetker Bagepulver
50 g smeltet smør
1 pose (50 g) Dr. Oetker Mandelflager
3 dl. blandet skovbær
2,5 dl piskefløde

Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
Vend sigtet hvedemel og bagepulver i og dernæst smeltet smør.
Læg 1 spsk dej på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med mandelflager og fortsæt med god afstand, da kagerne flyder en smule ud.
Bag kagerne ved 200ºC i ca. 8 min.
Fordel halvdelen af grøden på halvdelen af kagerne.
Pisk fløden til flødeskum og bland forsigtig med resten af grøden.
Læg kagerne sammen med bærflødeskum og server straks.