Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Citronmåne

Ingredienser
150 g smør
150 g sukker
Revet citronskal fra 1 økologisk/ubehandlet citron
2 æg str. M/L
4 spsk. citronsaft
50 g (1 pose) Dr. Oetker Hakkede mandler
175 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Ægte Bourbon vanillesukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk

Glasur
200 g flormelis
Dr. Oetker Gul konditorfarve
3 spsk. citronsaft

Rør smør, sukker og citronskal blødt. Pisk æggene i en ad gangen. Rør citronsaft samt mandler i. Sigt hvedemel, vanillesukker, samt bagepulver i dejen og rør det hurtigt sammen med mælk.

Kom dejen i en smurt springform og bag kagen 40-45 min. ved 175° C varmluft.

Mærk efter med en gaffel om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen er kagen ikke bagt færdig.

Lad kagen afkøle på en rist til den er lun.

Bland flormelis, konditorfarve og citronsaft til glasur og overtræk den lune kage.