Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Lynbrød

Ca. 3 dl mælk
25 g gær
500 g Amo Hvedemel
1 tsk. salt (10 g)
1 tsk. sukker (10 g)
25 g margarine

Pensling:
Madolie

Pynt:
Amo Durummel
Tørret oregano eller rosmarin




Fremgangsmåde 
Lun mælken til håndvarm, 37º. Opløs gæren i den lune mælk. 

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt i ca. 5 min. 

Del dejen i 2 kugler og rul dem ud til runde, flade brød, 15 cm. i diameter. 

Lad brødene hæve tildækket og lunt 40 min. 

Pensl brødene med madolie og pynt. Prik brødene med fingerspidserne.
 
Bagetid: 20-25 min. i en 220ºC forvarmet ovn på nederste rille.