Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Halloween-kage

Ingredienser
175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) Dansukker sukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk Dansukker Vaniljesukker
3 spsk mælk eller vand

Til formen
smør eller margarine
1 dl Dansukker sukker

Pynt
Dansukker Flormelis

Fremgangsmåde
Formen smøres, og sukkeret drysses i.

Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen.

Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet.

Dejen hældes i den smurte form og bages ved 175 °C i ca. 45 minutter. Vend kagen ud, og lad den køle af.

Læg en skabelon over kagen, og strø Flormelis eller Flor med chokoladesmag over.

Skabelonen kan du udskrive her:

Græskar 1: Skær eller klip de sorte detaljer ud.

Græskar 2: Skær eller klip de hvide detaljer ud, såvel som den hele græskar.