Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Påskemuffins

Ingredienser - ca. 12 stk.
100 g margarine
3/4 dl mælk
1 1/2 dl Rørsukker
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
2 spsk kartoffelmel
2 1/2 dl hvedemel

Fromage
3 æg
2 dl Flormelis
2 dl kaffefløde
saft og reven skal af 1 citron
5 blade husblas
3 dl piskefløde

Pynt
Flor med chokolade og jordbærsmag

Fremgangsmåde
Smelt margarine, og tilsæt mælk.Varm op til kogepunktet

Pisk æg og sukker let. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i æggemassen skiftevis med mælkeblandingen. Hæld dejen i papirforme eller i en muffinform, og bag midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter

Lad kagerne køle af. Skær et låg af hver muffin, og del låget i to.Læg husblas i blød i rigeligt vand

Bland kaffefløde, æg og Flor Tropical i en kasserolle, og varm op, til det bliver cremet. Tag husblassen op af vandet, og rør den i den varme creme

Tilsæt citronsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend den i den afkølede creme.Læg fromage på hver muffin med en ske. Sæt de to dele af låget i som vinger.

Bland Flor med chokolade- og jordbærsmag med lidt vand, og pynt kagerne med øjne og næb

Stil dem i køleskabet, indtil de skal på bordet.