Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Pizzasnegle

Ingredienser - ca. 35 stk.
3 dl lunkent vand
25 g gær
1/2 dl olie
1/2 tsk salt
1 spsk Lys Sirup
10 1/2 dl hvedemel

Fyld
1 dl chilisovs
200 g skinke i strimler
1 spsk oregano

revet ost

Fremgangsmåde
Gæren smuldres i en skål

Tilsæt vand, og rør gæren ud

Bland olie, salt, lys sirup og ½ dl hvedemel i

Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, til dejen slipper skålens sider

Stil til hævning i 30 minutter

Rul dejen ud til en aflang plade, ca. 25x50 cm

Dejen pensles med chilisovs og drysses med oregano og skinke i strimler

Rul dejen sammen om fyldet

Del den i 1 cm tykke skiver

Dyp skiverne i revet ost

Stil dem til hævning på en plade med bagepapir i 30 minutter

Stil ovnen på 225°

Pizzasnegle bages midt i ovnen i ca. 6 minutter

Fryseegnede