Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Brown sugar squares

Ingredienser - ca 25 stk
150 g smør
300 g Dansukker Brun Farin
2 æg
3 dl (180 g) hvedemel
1/2 tsk bagepulver
2 dl hakkede, smuttede mandler
2 tsk Dansukker Vaniljesukker

Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 150-175°

Smelt smør og brun farin i en gryde

Lad det syde svagt i ca. 5 min

Lad det køle af

Tilsæt æggene i den afkølede blanding

Rør melet, bagepulveret, mandlerne og vaniljesukkeret i blandingen

Hæl blandingen i en teflonform eller i en smurt en bradepande (20 x 30 cm)

Bag på nederste rille i 30-45 min

Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig

Der må ikke sidde fugtig dej på strikkepinden

Lad den køle af. Skær den ud i kvadrater