Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Keglekager

Ingredienser - ca. 30 stk.
4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
1 æggeblomme

Glasur
5 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. flydende margarine
1-2 spsk. vand
rød frugtfarve

Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en dej.

Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet.

Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud med en skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir.

Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter. Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse.

Tag lidt af glasuren fra, og tilsæt lidt rød frugtfarve. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.