Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Mini muffins

Ingredienser - 30 stk.
50 g margarine
2 1/2 spsk. mælk
1 æg
3/4 dl Dansukker rørsukker eller sukker
1 1/4 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
2 tsk. kartoffelmel
1/2 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Små kageforme

Forslag til smagsgivere:
1/2 spsk. kakao
eller
1/2 dl hakket chokolade
eller
revet skal af 1/4 citron
eller
1/2 dl friske eller frosne bær
eller
1/2 dl rosiner
Forslag til pynt:
flormelisdrys
eller glasur, 1 dl Dansukker Flormelis og et par dråber vand
eller perlesukker
eller mandler og nødder

Fremgangsmåde
Smelt margarinen, og tilsæt mælk.

Varm blandingen op, uden at den kommer i kog. Pisk æg og sukker let.

Bland hvedemel med bagepulver, kartoffelmel og vaniljesukker.

Tilsæt skiftevis melblandingen og mælkeblandingen til æggeblandingen.

Lad blandingen hvile i køleskab natten over, det giver muffins med ekstra flotte toppe.

Hæld dejen i papirforme i en bradepande. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 5 minutter.