Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Appelsinhjerter

Ingredienser - ca. 20 stk.
150 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
1 dl flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Fyld
2 æg
1 dl sukker
2 1/2 spsk. hvedemel
1 spsk. Appelsinjuicekoncentrat

Pynt
flormelis

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Ælt fedtstoffet og æggeblommen sammen med de tørre ingredienser.
 
Stil dejen i køleskab i 1 time. Tryk dejen ud i smurte hjerteforme.
 
Bages midt i ovnen ved 200° i 6 minutter.
 
Imens røres ingredienserne til fyldet sammen.
 
Fordel fyldet i de forsmurte forme. Bag kagerne i yderligere 5-7 minutter. Lad kagerne køle af, inden de tages ud af formene.
 
 
Drys flormelis over kagerne inden servering.