Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Æble-cheesecake

Ingredienser - 6-8 portioner

Bund
15 digestive kiks
2 spsk rørsukker
50 g smør eller margarine

Fyld 1
4 syrlige æbler
4 spsk rørsukker
1 spsk kanel
25 g smør eller margarine

Fyld 2
1 bæger kvark (250g)
2 dl piskefløde
2 spsk rørsukker
1 tsk vaniljesukker

Pynt
1 1/2 dl piskefløde
evt. lime eller citron

Fremgangsmåde

I denne gode kage byder vi på to slags fyld. Sweet dreams.
 
Knus kiksene og smelt fedtstoffet. Bland kiks, fedtstof og rørsukker. Tryk dejen ud i en springform.
 
Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i både. Steg æblerne møre i fedtstoffet, rørsukker og kanel. Læg æblerne på kiksebunden.
 
Pisk fløden med både rørsukker og vaniljesukker til det bliver til flødeskum. Vend kvarken i flødeskummet. Smør Flødeskumscremen over æblerne og stil det koldt.
 
Pisk fløden til pynt. Tag kagen ud af formen og arranger det som små toppe på kagens top. Pynt evt. med revet lime eller citronskal.