Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Cupcake stars

(12-18 stk.)

Ingredienser
175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1½ dl mælk
Dr. Oetker Muffinforme

Topping & pynt
1 brev Dr. Oetker Kagemousse med jordbærsmag
2 dl letmælk
200 g marcipan
Dr. Oetker Grøn konditorfarve
Dr. Oetker Blå konditorfarve
Dr. Oetker Princess Lillifee krymmel
Dr. Oetker Farvet dekorationsglasur

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller.
Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken

Fordel dejen i formene og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Kagemousse: Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Del marcipanen i to dele og bland med henholdsvis grøn og blå konditorfarve. Tilsæt evt. flormelis, hvis marcipanen bliver for fugtig. Rul marcipanen ud og udstik runde cirkler, som passer som låg til hver muffin.

Overtræk kagerne med kagemousse og læg marcipanlåget oven på kagemoussen. Tegn stjerner med dekorationsglasur og sæt perler langs kanten.