Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Mini lagkager

Ingredienser - 6-8 portioner
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
1/2 tsk Dr. Oetker bagepulver
50 g smeltet smør
50 g mandelflager
3 dl. blandet skovbær
2,5 dl piskefløde

Tilberedning
Pisk æg og sukker luftigt og skummende.

Vend sigtet hvedemel og bagepulver i og dernæst smeltet smør.

Læg 1 spsk dej på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med mandelflager og fortsæt med god afstand, da kagerne flyder en smule ud.

Bag kagerne ved 200º C i ca. 8 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.


Fordel halvdelen af grøden på halvdelen af kagerne.

Pisk fløden til flødeskum og bland forsigtig med resten af grøden.

Læg kagerne sammen med bærflødeskum og server straks.