Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Middelhavsbrød

Ingredienser - 1 brød
500 g hvedemel
1 spsk Dr. Oetker bagepulver
1 tsk salt
1 spsk sukker
50 g smeltet smør
¼ dl hakkede soltørrede tomater eller oliven
75 g smuldret feta eller revet mozzarella
1 spsk oregano
1½ dl kærnemælk

Tilberedning
Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål, og tilsæt smeltet smør.
Kom tomater, feta og oregano i dejen, og saml den med kærnemælk.
Ælt dejen godt igennem, og form den til et stort rundt fladt brød.
Læg brødet på en bageplade, og bag det ved 200˚ C i 20-30 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.


Bank let på undersiden af brødet – lyder det hult, er brødet færdigt.



Tip:
Brødet kan også bages ved indirekte varme i en kuglegrill. Læg dejen på et stykke smurt alufolie og bag det som angivet ovenfor.

Bagetiden er vejledende og kan variere fra ovn til ovn.