Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Sprøde mandelkager

Ingredienser
75 g smør
75 g sukker
2 spsk akaciehonning
2 æggehvider (str L)
100 g hvedemel
Revet citronskal fra en ubehandlet eller økologisk citron
1 poser Dr. Oetker mandelflager

Tilberedning
Smelt smørret i en gryde.

Tag gryden af varmen, og tilsæt sukker, honning, æggehvide, hvedemel og reven citronskal

Rør dejen godt sammen, og smør den tyndt ud på en plade med bagepapir.

Drys kagen med mandelflager, og bag den midt i ovnen i 6-8 min. ved 175°C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.


Skær/bræk straks kagen i mindre stykker, f.eks. ruder eller lange strimler.

Bagetiden er vejledende og kan variere fra ovn til ovn.

Passer perfekt som topping til koldskål