Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Klassiske småkager

Ingredienser - ca. 25-30 småkager
350 g hvedemel
200 g sukker
1 spsk Dr. Oetker ægte Bourbon vanillesukker
1/2 tsk Dr. Oetker hjortetaksalt
250 g smør
1 æg (str. M)

Tilberedning
Bland mel, sukker vanillesukker og hjortetaksalt.

Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg.

Lad den hvile mindst 30 min. i køleskabet.

Rul dejen ud, ikke alt for tyndt og stik den i forskellige figurer/former med et udstiksjern.

Man kan også skære dem med en kniv efter en skabelon.

Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200°C i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.


Læg kagerne til afkøling på en bagerist og pynt dem med glasur og krymmel.