Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Julescones

Ingredienser - 12 scones
5 dl hvedemel
2 spsk sukker
1 spsk Dr. Oetker Ægte Vanillesukker
1 spsk Dr. Oetker brunt bagepulver
75 g smør
1 æg
1 dl kærnemælk
50 g mørk chokolade, hakket

Tilberedning
Bland hvedemel, sukker, vanille og bagepulver.
 
Smuldr smørret i melet, og saml dejen med æg og kærnemælk.
 
Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1½ - 2 cm. Udstik 12 små scones med et glas eller en udstiksform, og læg dem på en bageplade. Bag de små scones midt i ovnen ca. 10 min. ved 220°C.

 Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Server dem lune og friskbagte med smør.

Bagetiden er vejledende og kan variere fra ovn til ovn.