Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Spindelvævskage

Ingredienser
150 g smør eller margarine
2 æg
3 dl rørsukker
1 1/2 dl hvedemel
1 spsk vaniljesukker
3 spsk kakao

Glasur
25 g smør eller margarine
2 dl flormelis - chokolade
1/4 dl varm mælk
1 tsk vaniljesukker

Pynt
2 dl flormelis
1 æggehvide
Slik

Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 175°. En springform (ca. 25 cm i diameter) smøres og drysses med rasp.

Smelt fedtstoffet. Pisk æggene og rørsukkeret til en luftig masse. Bland hvedemel, og kakao og sigt det ned i massen. Tilsæt fedtstoffet.

Hæld dejen op i formen. Bag den midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad kagen afkøle i formen.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Bland smør, flor med chokoladesmag, varm mælk og vaniljesukker sammen til glasuren, og fordel den over kagen. Pisk æggehvide og flormelis sammen.

Sprøjt et spindelvæv ud over kagen. Lav en edderkop af slik, og sæt den på spindelvævet.