Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Æblekage m/kartofler for allergikere

Ingredienser
300 g kolde kogte kartofler
75 g mælkefri margarine
3 æg
100 g sukker
1 spsk. vanillesukker
600 g skrællede æbler
1 spsk kanel

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde

Kartoflerne pilles og rives groft på et råkostjern.

Margarinen smeltes og kartoffelmassen kommes i.

"Bag op" under omrøring til en sammenhængende masse.

Pisk æg, sukker og vanille skummende og vend kartoffelmassen i.

Skær æblerne i terninger. Vend dem i kanel og rør dem i dejen.

Smør et ovnfast fad og kom dejen i.

Bages ved 180° C i 45-60 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk