Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Kartoffelkage for allergikere

Ingredienser
4 æg
125 g sukker
50 g finthakkede mandler eller 50 g kokosmel
50 g hakket syltet appelsinskal
50 g hakket sukat
1⁄2 kg kogte og purerede kartofler
reven skal fra 1 citron
Flormelis

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde
Rør æggeblommerne godt med sukkeret.

Bland mandler, syltet appelsinskal og sukat i sammen med de purerede kartofler og den revne citronskal.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst.

Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 45 min. ved 180° C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Lad den svale lidt inden den tages ud af formen og drysses med flormelis. Fryseegnet.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk