Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Fiberkage for allergikere

Ingredienser
200 g banan
125 g gulerod
300 g kogte kolde kartofler
75 g mælkefri margarine
150 g sukker
100 g glutenfri mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1 spsk kakao
11/2 dl kogende vand
Evt. 75 g grofthakkede mandler
Evt. grofthakket chokolade

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN ÆG, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde

Bananer og kartofler moses godt, gulerødderne rives fint, og det hele hældes i en skål.

Margarine, sukker og kakao tilsættes.

Det kogende vand kommes i og der røres godt. De øvrige ingredienser blandes og tilsættes.

Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 210° C i 20 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Kagen kan eventuelt overtrækkes med chokolade og pyntes med smuttede mandler.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk