Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Choko/bananmuffins for allergikere

Ingredienser
3 æg
125 g sukker
1 tsk bagepulver
50 g mælkefri margarine
1 moden banan
75 g glutenfri mel
50 g mælkefri chokolade.

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN HVEDE, UDEN GLUTEN

Fremgangsmåde
Margarine og sukker røres blødt sammen med den mosede banan.

Æggene piskes i - ét af gangen. Chokoladen hakkes fint og kommes i. De øvrige ingredienser tilsættes.

Dejen kommes i smurte forme. Fyldes kun 3⁄4 op.

Bages ved 225º C i 12-15 minutter.
Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.




Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på
www.astma-allergi.dk