Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Nøddekage for allergikere

Ingredienser
200 g kogte kartofler
100 g smuttede mandler
100 g valnødder
3 æg
1/2 dl lys farin
50 g smeltet mælkefri margarine
2 spsk. honning
4 tsk. revet appelsinskal
2 spsk. kakao
75 g mørk mælkefri chokolade

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde

Mos kartoflerne i en skål med en gaffel. Hak mandler og valnødder meget fint. Brug evt. en persille-hakker.

Pisk æg og farin sammen i en stor skål. Tilsæt kartofler, nødder, margarine, honning, appelsinskal og kakao. Rør godt rundt.

Hæld dejen i en smurt form og bag den i ovnen ved 200° C i ca. 25 min. Når kagen er kølet af overtrækkes den med chokolade.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk