Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Lagkagebunde for allergikere

Ingredienser - 3 bunde
2 dl boghvedemel
2 dl rismel
2 dl kartoffelmel
1 dl rørsukker
1 dl kokosmel
100 g mælkefri margarine
100 g fintreven gulerod
1 dl koncentreret appelsinlimonade
2 dl vand
3 tsk bagepulver
2 spsk kakao

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN ÆG, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde
Margarine og rørsukker røres godt sammen.

Den fintrevne gulerod tilsættes.

Alle tørre ingredienser blandes og røres i margarine/rørsukker-blandingen sammen med væsken lidt efter lidt.

Hæld dejen op i smurte lagkageforme og bag dem 10 min. ved 200° C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Bundene afkøles let og tages ud af formene.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk