Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Muffins for allergikere

Ingredienser
50 g flormelis
1 tsk vanille
70 g kartoffelmel
1/2 tsk bagepulver
100 g mælkefri margarine
1 æg

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN HVEDE, UDEN GLUTEN

Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Smuldr margarinen i.

Herefter kommes ægget i.

Fyld dejen i smurte muffinsforme enten af papir eller metal.

Bages ved 220° C i ca. 10 min.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Kagerne bør spises lune og kan pyntes med glasur.

Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk