Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Gulerodsbrød for allergikere

Ingredienser
1 gulerod
1⁄2 l lunkent vand
1 tsk. salt
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl knust boghvede
3 dl hirseflager

OPSKRIFTEN ER UDEN MÆLK, UDEN ÆG, UDEN HVEDE

Fremgangsmåde

Guleroden rives fint og de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen skal have konsistens som en tyk grød. Den fyldes i en smurt 1 liters form og hæver i ca. 10 timer.

Bages i ca. 2 timer ved 150° C med aluminiumsfolie over. Herefter tages folien af og brødet bager videre 1 time.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.



Har du spørgsmål om allergi og fødevarer?
Ring til Astma-Allergi Forbundets gratis telefonrådgivning på tlf. 43 43 42 99 eller få mere viden om fødevareallergi på www.astma-allergi.dk