Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Regnbuekage

4 springforme; Ø 22 cm, lagende kan også bages af flere omgange)

Ingredienser
6 æg str. M/L
225 g sukker
2 spsk. vand
225 g hvedemel
¾ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt (eller bagepulver)
Dr. Oetker Konditorfarve; grøn, rød, gul og blå

Fyld og pynt
2 brev Dr. Oetker Kagemousse med vanillesmag
4½ dl letmælk
½ dl Koncentreret hyldeblomstsaft
Dr. Oetker Stjernekrymmel

Fyld til chokoladesnegle (hver til 1 portion basisdej):
100 g blødt smør
100 g sukker
2 poser Chokodråber
2 poser mandelflager (100 g)

 

(Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt vandet og pisk godt. Vend sigtet mel og hjortetaksalt/bagepulver i æggemassen.

Del dejen i fire lige store portioner og farv dem hver sin farve. Del dejen i fire lige store portioner og farv dem med hver sin farve.

Kom dejen i 4 smurte meldryssede springforme (eller bag en til to bunde af gangen i samme form)

Bag lagende i 8-10 minutter.

Afkøl bundene på en bagerist.

Topping: KageMousse: Bland begge posers indhold med 4½ dl letmælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Læg lagkagen sammen med lidt over halvdelen af vanillemousse og overtræk top og sider med resten af moussen.

Drys med stjernekrymmel og server.

Tip: Kagen kan godt laves en dag før servering, men bør ikke pyntes før servering.