Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Daisy cupcakes

(18-22 stk.)

Ingredienser
175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1½ dl mælk
Dr. Oetker Kulørte muffinforme

Topping og pynt
2 breve Dr. Oetker KageMousse med vanillesmag
5 dl letmælk
18-22 Dr. Oetker Cupcake Daisies

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller.
Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i formene og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

KageMousse: Bland posernes indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med en cupcakedaisy på hver cupcake.