Vælg bagekategori:

Vælg bagetema:


Bradepandekage

Ingredienser
2 dl smeltet, afkølet smør/flydende margarine
2 dl vand
5 æg
400 g sukker, rørsukker eller brun farin
275 g hvedemel
1½ spsk bagepulver
Smør til formen
rørsukker til formen

Forslag til pynt
flormelis
• 200 g Philadelphia friskost naturel + 2½ dl flormelis + revet skal af 1 citron
• 3 dl flormelis+ 1½ spsk. kakao + ½ dl kaffe + 50 g smeltet smør, drys med kokosmel

Fremgangsmåde
Smør en bradepande ca. 30 x 40 cm og drys med lidt rørsukker.

Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt smør og vand.

Bland de tørre ingredienser og vend dem i æggene.

Tilsæt ingredienser fra den valgte variant.

Hæld dejen i formen og bag den midt i ovnen i 25-40 minutter ved 175° C.

Ovnguide> Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling.

Vend kagen ud på en rist og pynt den efter ønske.  

Variationer
• 1 spsk. Dansukker Vaniljesukker med ægte vanilje
• 2 spsk. kakao
• 1 g safran
• Ca. 400 g friske bær eller frugt i små stykker
• Ca. 250 g rosiner eller anden tørret frugt
• 100 g revne gulerødder + 200 g afdryppet hakket ananas fra dåse + 50 g valnødder
• 300 g revet squash + revet skal af 1 lime